mercan Yeni Üye
| Konu: Benimle gökyüzüne uçar misin kardelen.. Perş. Şub. 05, 2009 10:45 pm | |
| KARDELEN
Bu bendeki bir dert ki, anlatamam kimseye Kulak verip de beni dinler misin kardelen Sardi tüm benligimi, mecalim yok gülmeye Sende benle aglayip, inler misin kardelen
Mis gibi sila kokan es, dost mektuplarinda Taze güller yeserir eski anilarinda Hatiralarla dolu gurbet aksamlarinda Hasret denen türküyü söyler misin kardelen
Bütün duygulari bir deftere yazmanin Dertlerini duymayan duvara anlatmanin Içinde ne var ise hep içine atmanin Ne demek oldugunu bilir misin kardelen
Dostu oldum kaç defa sabahsiz gecelerin Defterimde yeri yok, anlamsiz hecelerin Çözemedim bir türlü bu zor bilmecelerin Cevabini sen bana çözer misin kardelen
Ne kadar tattırsa da ayrilik acisini Unutamazsin yine onun hatirasini Bir kenara birakip acisi, tatlisini Hepsini bir kalemde siler misin kardelen
Anlat sende içini, dök disina ne varsa Hiç düsünme kalbimi, birak yansin yanarsa Bu derdi sen benimle paylasir misin, yoksa Bakip bakip halime güler misin kardelen
Bilirim ben yerini, sormam sana nerdesin Senin yurdun daglarda, sen hep yükseklerdesin Nasil gelsem yanina, sen hep yükseklerdesin Egilip de elimden tutar misin kardelen
Ah gurbet, sen içimde dinmeyen bir sancisin Bazen iyisin amma çogu zaman acisin Ey kardelen! Sen bana neden yabancisin Çaldim iste kapini, açar misin kardelen
Senin de gözlerin yasli, aglamissin besbelli Yoksa sen de benim gibi naçar misin kardelen Bu topraktan çikip da daglari delmissin ya Mevsimin gelmeyince açar misin kardelen
Derdimi de dinledin, sana agir gelirse Yine toprak altina kaçar misin kardelen Ya ölüm günü gelip de alirlarsa ruhumu Benimle gökyüzüne uçar misin kardelen.. | |
|